Galerie FOTO. NUNTA ANULUI LA CONSTANȚA / Managerul Iaki Mamaia și șeful Crimei Organizate s-au căsătorit în stil rock-baroc

Duminică, 02 Iunie 2013
3682
Ziua de sâmbătă a fost una cu emoții pentru șeful Crimei Organizate Constanța, comisarul șef Aurelian Pavel, și directorul general al Complexului IAKI MAMAIA, Anca Nedea. Cei doi s-au cununat religios, înconjurați de familie și prieteni (la nuntă a participat, bineînțeles, și fratele polițistului, renumitul tenisman Andrei Pavel), într-o atmosferă de rock-baroc. De altfel, tema nunții a fost "Curtea regală decadentă, în atmosferă rock-baroc". 
Cununia religioasă a avut loc, la ora 19,00, la Catedrala Sfinții Petru și Pavel. Mirii și întregul alai au ajuns în mașini de epocă, mireasa radiind într-o frumoasă rochie de mireasă creația Cătălin Botezaru, iar polițistul a fost îmbrăcat celebra Casa Casa "Marsay" din București. Domnișoarele de onoare au fost îmbrăcate cu rochii create de designerul local Simona Șișu. 
Cuplul, care radia de fericire și emoții, a avut două perechi de nași, cuplul Bucovală, proprietari de hoteluri de pe litoralul românesc și familia Budu, chirurgi din Capitală. 


După cununia religioasă și eliberarea de fluturi în fața bisericii, alaiul nupțial s-a îndreptat către un restaurant din stațiunea Mamaia. Petrecerea a fost pe muzică camerală, asigurată de band-ul lui Călin Geambașu. Oaspeții au fost primiți de statui vii și conduși spre mese de hostessele îmbrăcate în costume de epocă. Meniul a fost de asemenea de gală, preparatele fiind pregătite sub bagheta chef-ului italian Renzzo, cel care e in-charge de renumitul local "Irish Pub", dar si a chef-ului de la "Fratelli", Silviu Nedelea. Aceștia au gândit pentru gustul mirilor un meniu pe bază de vânat. Oaspeții au avut la dispoziție și barul cu produse orientale tradiționale, oferit de Mohammad Murad, președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc, dar și un bar de fructe sculptate, sculpturi în gheață, bar de cup-cakes. 


Pentru a le mulțumi oaspeților care au fost alături de ei, mirii au pregătit momente speciale de dans, coregraf fiind Elisabeth Pândichi Lux, director al Companiei de Balet din cadrul Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski".

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3129 secunde