Galerie foto / Minora prostituată UCISĂ în Mamaia: "Damă de lux, arăt bine la față, corp suplu și sâni mari!"

3221
3

Articole de la același autor

Adolescenta de 15 ani, Ramona Elena C., ucisă de Paște într-un apartament din stațiunea Mamaia, se prezenta pe o pagină online de escorte din întreaga țară ca fiind o "damă reală". 




Pe profilul realizat pentru prezentarea adolescentei, aceasta este prezentată sub numele de Simmonabbyy, cu următoarea descriere: "Damă reală, de lux, poze reale, arăt bine atât la față, cât și la corp, mă prezint într-un cadru de lux sau mă pot deplasa!". 


La descriere, fata este prezentată ca fiind zodia Pești, ca având 19 ani (iar nu 15 ani, cum avea în realitate!), un corp suplu, sâni mari și naturali, păr negru, o înălțime de 1,56 metri, fumătoare și dispusă să meargă împreună cu clienții la petreceri sau la clienți acasă; nu era însă dispusă să facă deplasări în alte orașe. 


Reamintim că minora a fost strangulată de fostul preot Laurențiu Constantin Aspru, mai întâi cu mâinile apoi cu firul de la fierul de călcat. Fostul preot venise în Constanța special pentru a întreține relații sexuale cu minora. 









Comentează știrea

Mihai
15 aprilie 2015
hotelele din Mamaia

Ati vazut cine detine camere si apartamente in Mamaia? Cand ne intrebam daca Mamaia e un bordel ne inselam?

Un cititor
16 aprilie 2015
...

@Mihai, măi Ciocoflendere, pluralul substantivului hotel, corect este hoteluri, nu hotele. Ai lipsit de la lectia asta? Cat priveste observatia ta precum ca Mamaia ar fi "un bordel", tind sa-ti dau dreptate: acolo am cunoscut-o pe mama ta!

Răspuns la: hotelele din Mamaia
Adăugat de : Mihai, 15 aprilie 2015
Ati vazut cine detine camere si apartamente in Mamaia? Cand ne intrebam daca Mamaia e un bordel ne inselam?
admirator
16 aprilie 2015
si Politia ce pazea?

ca prostituata sa activeze liber? De ce nu au intervenit la timp, arestandu-i unchiul si ducand-o la scoala?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2164 secunde