X
X
Mai multe ştiri online:

GALERIE FOTO / INFORMAȚII DE ULTIMĂ ORĂ despre COPILUL DISPĂRUT! Martori audiați. Zeci de camere video, verificate. Căutările continuă

Ştire online publicată Sâmbătă, 02 Noiembrie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Aproximativ 150 de forțe de ordine au fost implicate, în cursul zilei de astăzi, pentru găsirea copilului. La căutări au participat polițiști din cadrul I.P.J. Constanța (Serviciul Investigații Criminale, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, Serviciul Criminalistic, Poliția municipiului Mangalia, Sectia 3 Rurală Mangalia, Poliția Ovidiu, Neptun, Hârșova), jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța și Gruparea Mobilă Tomis Constanța, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, ISU Constanța, polițiști locali și voluntari (Rescue 4x4 și localnici). 


La nivelul I.P.J. Constanța s-a constituit un comandament, la care participă conducerea I.P.J. Constanța și reprezentanți ai instituțiilor de ordine și administrație locală. 


Ca mijloace de probă, forțele de ordine implicate au verificat toate terenurile extravilane, au verificat imobilele persoanelor cunoscute de minor dar și clădiri dezafectate/părăsite/în construcție, s-au efectuat căutări în localitățile adiacente (Arsa, Dulcești, Moșneni, Vânători, Tătaru).


Au fost folosiți 3 câini de urmă, atât în fază inițială de cercetare la fața locului cât și ulterior, la verificările în teren care au vizat eventuale trasee parcurse de minor. 


Au fost folosite camerele de termoviziune ale Gărzii de Coastă. 


Pompierii din cadrul ISU Constanța au verificat toate locurile de competență (canale de irigații, bazine, fise de dejecție). 


Polițiștii au verificat sistemul de supraveghere video (40 de camere), care a conturat aspecte de interes în cauză (prezența minorului la un anumit moment din zi într-un anumit loc). 


A fost folosit elicopterul Inspectoratului General de Aviație, pe tot parcursul zilei, pentru căutări pe raza comunei, dar și în localitățile adiacente. 


Polițiștii au audiat martori, declarațiile acestora fiind verificate pentru a se stabili împrejurările dispariției.


Au fost efectuate verificări adiacente cauzei pe raza localităților Ovidiu, Hârșova, Neptun. 


Activitățile de căutare  continuă.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.3764 secunde