GALERIE FOTO. INCENDIU LA LONDRA / Un bloc de locuințe cu 30 de etaje cuprins de flăcări. Peste 30 de răniți

1135

Articole recomandate

UPDATE: Cel puțin 30 de persoane au fost rănite în incendiu, potrivit serviciilor de ambulanță din capitala britanică, informează AFP. "Putem confirma că am dus 30 de pacienți la cinci spitale diferite", a anunțat Stuart Crichton, directorul-adjunct pentru operațiuni la London Ambulance Service, într-un comunicat. 




Aproximativ 200 de pompieri au fost chemați în jurul orei 01.15 (00.15 GMT) la un incendiu care s-a declanșat într-un turn construit în anul 1974. Focul a devastat un bloc de locuințe cu 30 de etaje în zona North Kensington, din vestul Londrei, au anunțat serviciile de prim-ajutor, potrivit AFP și Associated Press, citate de agerpres.

INCENDIU LONDRA / Ambasada României verifică dacă au fost cetățeni români în clădirea cuprinsă de flăcări

Douăzeci de ambulanțe au fost trimise la Grenfell Tower. Medicii au acordat îngrijiri unui număr de cel puțin 15 persoane după ce au inhalat fum.

"Poliția, brigada de pompieri și serviciile de ambulanță din Londra sunt la fața locului", a adăugat poliția londoneză.

Primarul Sadiq Khan a anunțat că s-a declarat un "incident major, scrie BBC News. Focul arde de peste trei ore și a cuprins aproape toate cele 27 de etaje ale blocului turn.

Trei linii de metrou au fost închise.

"Patruzeci de mașini de 200 de pompieri au fost chemați la incendiul de la turnul Lancaster West Estate", în cartierul North Kensington, a făcut cunoscut London Fire Brigade. 


Fotografii publicate de martori pe rețele sociale arată întregul imobil practic în flăcări. Mai mulți martori au afirmat că s-au auzit țipete în interiorul clădirii.

INCENDIU LONDRA / Mai multe persoane au murit

Martori intervievați de CNN au povestit că au văzut oameni sărind de la etajele intermediare în încercarea de a se salva. Sunt și mărturii despre oameni care ar fi încă prinși în clădire. Nu se cunoaște deocamdată cauza producerii incendiului.

Pompierii continuă să lupte cu acest incendiu, în timp ce un număr necunoscut de persoane s-ar putea încă afla în bloc, potrivit martorilor. 

sursa foto: dailymail



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4969 secunde