GALERIE FOTO. Iată cum a fost sărbătorită ZIUA MARINEI la Constanța

1296
12

Articole de la același autor

În cursul zilei de joi au avut loc manifestațiile dedicate Zilei Marinei și sărbătorii religioase a Sfintei Maria Mare. Acțiunea s-a desfășurat pe esplanada din fața Comandamentului Flotei Constanța, în prezența a peste 2.000 de curioși, precum și a invitaților oficiali, personalități locale și de la nivel central. Evenimentul a fost deschis la ora 10.00, cu întâmpinarea oficialităților de către garda de onoare. 


Menționăm că, printre cei prezenți s-au numărat ministrul de interne Radu Stroe, ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, șeful Statului Major al Forțelor Navale, Aurel Popa și primarul Constanței, Radu Mazăre. Dintre exercițiile și concursurile sportive desfășurate, amintim: simularea pe mare a combaterii pirateriei navale la care au luat parte și trei șalupe americane, jocurile marinărești de pe uscat, lansarea dintr-un elicopter a unor scafandri din Forțele Speciale, demonstrații de judo, precum și un spectacol artistic asigurat, ca în fiecare an, de Zeul Neptun și sirenele sale.


Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Titza Calin
15 august 2013
Marinarul de la Cuget

Slab , foarte slab! Ce cautau femeile alea cu buciumurile ?!? Ce legatura este intre judo si Ziua Marinei ?!?

Numarul 4
15 august 2013
Urat

Organizare slaba Prezentare slaba Lipsa locuri de parcare Lipsa locuri pentru spectatori Praf, mizerie si dezordine Strazi neasfaltate Trotuare neasfaltate Sincer imi era rusine de rusinea turistilor cand au vazut cum arata zona Peninsulara. Pacat...avem potential.

noni
15 august 2013
La multi ani !

Marinarilor si sarbatoritilor zilei de azi.

admirator
15 august 2013
da, am vazut

a venit nazistul tzopaitor cu chipiu de capitan de nava (port ilegal de uniforma) si o armata de pitzipoance dupa el si a gonit toti oficialii de aici; a facut si aici circ; asta e bolnav mintal... Au plecat si presedinte si premier etc. Pentru prostii care tot se bagau in fata camerei sa zica faptul ca si noi am avut marina civila si am pierdut-o, sa-si aduca aminte ca nu ministrul in functie vinde vasele... Si in dosarul ala, fostul ministru a renuntat la protectia parlamentara si s-a pus la dispozitia anchetatorilor... cati oameni politici au curajul asta si au repetat gestul? Poate primarele Constantei s-o faca? Si cu terenurile furate si cu fotbalistul batut de gorilele lui la ordinul sau expres? (Desi el nu a fost vatamat cu nimic...)

coremar
16 august 2013
greva foamei

De ziua marinei angajatii Coremar sunt umiliti si santajati de noua conducere. Un marinar a intrat in greva foamei.

Danâlețul reshapat
16 august 2013
Rea vointa

Organizare-conform bugetului(mic) !!.Mizerie:uiti sa mentionezi ca toata zona este in reparatii capitale-inculsiv faleza(fonduri europene),termen de executie,etc. Normal,nu ar fi trebuit organizata festivitatea acolo(da,asta e altceva)

Răspuns la: Urat
Adăugat de : Numarul 4, 15 august 2013
Organizare slaba Prezentare slaba Lipsa locuri de parcare Lipsa locuri pentru spectatori Praf, mizerie si dezordine Strazi neasfaltate Trotuare...
Raspuns
16 august 2013
Conexiuni bolnave

Exista o legatura intre femeia in bikini si femeia cu bucium asa cum exista o legatura intre Mihai Viteazul si fostul sat pescaresc Navodari sau intre oierii din Sibiu si jocurile marinaresti si nu in ultimul rand intre Vasile Roaita si Mazare.Da,este adevarat Vasile Roaita traieste,l-am vazut cu ochii mei.De Ziua Marinei a strigat din multime "Jos Basescu ! Inlaturati pericolul basist !" Din intamplare,Mazare era pe aproape si l-a asigurat pe tov.Vasile Roaita,fost utecisto-ceferist din Simeria,ca socialismul va invinge pe ogoare, in uzine si in fabrici la orase si la sate.

Răspuns la: Marinarul de la Cuget
Adăugat de : Titza Calin, 15 august 2013
Slab , foarte slab! Ce cautau femeile alea cu buciumurile ?!? Ce legatura este intre judo si Ziua Marinei ?!?
irunami
16 august 2013
multa fanfaronada la nivelul''Marinei''Romane, ca si al armatei romane in general

in afara de profesionistii din Afganistan,Irak sau Kosovo sau alte misuni internationale ,restul armatei romane nu are mai nicio valoare decat o gramada de ofiteri cu deviatii psihologice-intrebati orice om care cunoaste ofitzeri sau militari cam cum sunt majoritatea dpdv psihic,emotional si moral-si generali p/tici si burtoshi ;iar in ceea ce priveste marina romana care e sublima dar lipseste cu desavarsire ,ca si multe segmente ale armatei ,au aratat in nenumarate randuri cu ocazia acidentelor si tragediilor de genul Tuzla,accidente aviatice si indivizi sinucigasi sau bolnavi psihic din armata sau politie,halul in care sunt ..repet,in afara de militarii profesionisti care au mers pe teatre externe de operatiuni restul armatei si al ministerului apararii majoritatea sunt o cl0aca de parhazitzi sau incompetenti (cand sunt disponibilizati nu sunt capabili sa mai lucreze altceva)..asemanator ministerului de interne..

sf. dracu
16 august 2013
intrebare simpla

cacatul de spagoveanu de ce este in libertate? trazni-l-ar toti sfintii si poshti-l-ar dracii pe cea lume

admirator
16 august 2013
in fapt,

Vasile Roaita a fost turnator la Siguranta. El a dat semnalul (asa cum convenise cu legatura sa) sa intervina armata, cand grevistii erau slabiti. (Adormiti, plecati pe la case etc.) Din pacate, soldatii prosti care au navalit, au omorat pe toti cei care li s-au opus... Iar tampitul cu lantul sirenei in mina, era un inamic declarat. Stiti sigur, soldatii (prosti) care au navalit in curtea atelierelor CFR erau din Constanta (regimentul de graniceri, adusi cu trenul, noaptea.) Si cred ca toata povestea asta se potriveste de minune cu situatia noastra: "Marinelul " adult e un agent dublu, implementat in PSD ca sa-l distruga. (Vezi cerinta incompatibililor de a schimba legile. Daca Ponta o accepta e terminat in fata UE. Daca n-o accepta e terminat in fata baronilor locali. Dar cine agita schimbarea legii ANI? Ei? V-ati prins?) Nu e poanta.....

Răspuns la: Conexiuni bolnave
Adăugat de : Raspuns, 16 august 2013
Exista o legatura intre femeia in bikini si femeia cu bucium asa cum exista o legatura intre Mihai Viteazul si fostul sat pescaresc Navodari sau...
12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4685 secunde