GALERIE FOTO. Hoț din Constanța, prins cu ajutorul camerelor de supraveghere

765

Articole de la același autor

Un bărbat de 42 de ani, anchetat pentru furturi și efectuarea de operațiuni bancare în mod fraudulos, a fost prins de polițiștii constănțeni. 


Pe 9 mai, în jurul orei 9,30, polițiștii au fost sesizați de un pacient al laboratorului Synevo, că în timp ce se afla în incinta clinicii și și-a lăsat pentru câteva minute haina nesupravegheată, i-a dispărut portofelul în care avea actele și bani. 


Polițiștii au vizualizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din centrul medical și au identificat suspectul de furt. Mai mult, au stabilit că același individ apărea și pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la un bancomat, în timp ce sustrăgea bani de pe un card bancar furat. Fapta a fost comisă în 5 august 2014, individul furând portofelul în care se aflau cardurile bancare dintr-un birou al Spitalului Județean Constanța. Ulterior, a sustras banii de pe carduri. 


În total, prejudiciul a fost estimat la aproximativ 13.000 de lei. Individul a fost identificat de polițiști ca fiind Ionel Zamfir, de 42 de ani. El a fost prins de polițiști și predat către DIICOT Constanța, pentru continuarea cercetărilor.  Astăzi, el urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4756 secunde