Galerie foto. GRAV ACCIDENT RUTIER LA CONSTANȚA. SUNT PATRU VICTIME, după un impact frontal

2409

Articole de la același autor

Un accident rutier s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, pe DN2A Hanul Morilor. Din primele date, sunt implicate două autoturisme. Sunt patru victime rănite, dintre care una încarcerată. Intervine elicopterul SMURD, pentru salvarea victimelor.


UPDATE - Cinci victime, dintre care patru au fost transportate la spital.


UPDATE - Nu au fost persoane încarcerate, au intervenit: o autospecială cu modul de descarcerare și un SMURD de la Stația Harsova, elicopterul SMURD și 2 ambulanțe. 
Două femei și doi bărbați cu vârste cuprinse între 45 și 62 de ani au fost transportați la spital. Conform primelor date, cele două autoturisme s-au izbit frontal. 


Ce spune Poliția 


Astăzi, în jurul orei 09: 15 ,un bărbat în vârstă de 52 de ani, a condus autoturismul marca Ford pe DN 2 A, pe banda nr. 1, dinspre Hârșova către Constanța unde, la km 142+400, pe fondul efectuării virajului la stânga, peste marcajul dublu continuu, a intrat în coliziune cu un auto marca Peugeot, condus de un bărbat, de 51 de ani, în aceeași direcție de mers, pe banda nr 2, acesta fiind proiectat în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat.

In urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a unei femei, de 55 de ani, precum și vătămarea corporală ușoară a unui bărbat, de 62, respectiv o femeie, de 51 de ani, toți pasageri în al doilea autoturism. Totodată, conducătorul autoturismului marca Ford a fost rănit ușor.

Ocupanții autoturismului marca Peugeot sunt turiști, din județul Neamț.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3934 secunde