GALERIE FOTO. GRAV ACCIDENT RUTIER LA CONSTANȚA. PIETONI SPULBERAȚI DE PE SCUAR!

993
1

Articole de la același autor

Doi pietoni care așteptau să traverseze strada și-au văzut moartea cu ochii, ieri după-amiază, după ce un autoturism marca Range Rover a aterizat pe scuar. Accidentul s-a petrecut la intersecția bulevardului Tomis cu strada Ion Rațiu. Protagonista coliziunii este o femeie de 45 de ani care nu a acordat prioritate. În urma apelurilor la 112, agenții de la Rutieră și cadrele medicale au ajuns imediat către locul accidentului. 


Potrivit anchetatorilor, șoferița se deplasa la volanul unui Chevrolet, pe bulevardul Tomis, dinspre strada Nicolae Iorga, către bulevardul Alexandru Lăpusneanu. În momentul în care a ajuns la intersecția cu strada Ion Rațiu, șoferița a virat la stânga, pe culoarea verde a semaforului, însă nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism Range Rover care circula din sens opus. 
În urma impactului, Range-ul a fost proiectat pe scuarul pietonilor și două persoane care așteptau să traverseze au fost rănite. Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a primi îngrijiri medicale. La unitatea medicală a ajuns și șoferița autoturismului Range Rover care a suferit mai multe leziuni. 


Polițiștii de la Rutieră au deschis o anchetă în acets caz pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc coliziunea. Șoferița vinovată s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Comentează știrea

Pintea
11 februarie 2016
Cristiiii! Cheamă-l, mă, pe Cristi.

In acesta intersectie aglomerata au mai fost accidente.O cauza o reprezinta faptul ca semaforul are un singur timp verde pentru pentru ambele sensuri de pe Tomis . Cand faci stanga trebuie sa dai prioritate masinilor de pe cele 2 benzi de circulatie aglomerate care vin dinspre Dacia .Trebuie sa fortezi sa pleci primul din intersectie altfel nu ai nici o sansa ca in cele 15 de secunde de verde sa faci stanga .Daca fiecare sens de pe Tomis ar avea timpi separati astfel de accidente nu s-ar mai petrece.Paradoxul este ca pe directia Poporului Ratiu sunt timpi separati iar strazile au cate o banda pe sens.

Articole pe aceeași temă

Joi, 11 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Accident rutier în Constanța
Miercuri, 10 Februarie 2016
Stire din Eveniment : ACCIDENT LA CONSTANȚA. O VICTIMĂ!
Miercuri, 10 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Accident în intersecție  la Trocadero
Pagina a fost generata in 1.4396 secunde