GALERIE FOTO / CRIMA care a îngrozit Germania. "În România, ar fi luat 12 ani de pușcărie!"

7476
3
O crimă petrecută în orașul Regensburg a îngrozit, în septembrie 2017, nu numai Germania, ci și România. 
Asta pentru că victimă a fost o tânără în vârstă de numai 33 de ani, Luminița Lică, o româncă despre care Bild a scris că era prostituată. Ea a fost jefuită și ucisă de un senegalez, care a emigrat ilegal în Germania, la două luni după ce ar fi trebuit să fie deportat. 
Soueymane Sidiki și-a recunoscut faptele, iar justiția germană urmează să dea verdictul final în data de 22 iunie. 




Această crimă este similară cu cea petrecută în primăvara lui 2015, când o fată de 15 ani, prostituată, a fost ucisă cu sânge rece, într-un apartament de lux al unui bloc din Mamaia, de un fost preot. Criminalul a fost prins rapid, a pledat vinovat și ghici ce pedeapsă a primit: 12 ani de pușcărie. 
12 ani pentru că a luat viața unui (practic) copil. Și mai mult ca sigur că va fi eliberat chiar mai devreme… 




Sunt curios cum va face dreptate justiția germană. Pentru că pe cea din România o știți cu toții… 


Comentează știrea

Antoaneta Grigore
14 mai 2018
Crima din Germania

Nu cred ca autoritatile germane il vor pedepsi aspru pe criminalul,parca senegalez ptr ca acesti sunt aparati vehement de lege indiferent de faptele pe care le fac. Acest lucru duce la ura si neintelegere intre localnivii germani si refugiati.Refugiatii au mai multe drepturi decit localnicii.

angela
14 mai 2018
stați linistiti nu este un atac terorist era un musulman cu probleme psihice

Este un caz izolat, un refugiat cu probleme psihice

LOREDANA
15 mai 2018
CITESTE SI TU

Vrei sa iti suplimentezi veniturile! Sa folosesti timpul tau liber in beneficiul tau! Program ultra flexibil! Fara obligatii si program obositor! Tu esti seful tau! Vino in echipa noastra si nu vei regret! Cunostinte minime pentru operarea calculatorului si internet! Asiguram instruire gratuita,asistenta pe parcursul activitatii! Solicita detalii la adresa de email cu subiectul INFO : cita_ct69@yahoo .com

Pagina a fost generata in 2.4945 secunde