Galerie FOTO. Accident rutier SPECTACULOS, azi noapte, pe bd. Lăpușneanu

1056
2

Articole de la același autor

Un accident rutier s-a petrecut, azi noapte, în Constanța.  În jurul orelor 01.20, C. A. (femeie de 22 ani din mun. Constanța)  a condus un autoturism pe str. Dispensarului, dinspre str. Cișmelei și ajungând la intersecția cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu nu a respectat semnificația indicatorului "Cedează trecerea", a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de C. C.-G. (bărbat de 24 ani din mun. Constanța). În urma impactului, al doilea autoturism a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de B. C. (bărbat de 24 ani din sat M. Kogălniceanu, jud. Constanța), care se afla oprit pe bld. Al. Lăpușneanu pentru a efectua viraj la stânga pe str. Dispensarului. 


În urma accidentului, șoferul celui de-al doilea autoturism, dar și un tânăr de 19 ani, pasager în cel de-al doilea autoturism au fost transportați la spital, fiind răniți ușor. 


Comentează știrea

Pitzipoanca
29 aprilie 2015
ii trebuia mucoasei masina

drept dovada ca nici de covrig nu poate tine. Hai mars la carte, termina-ti facultatea si cand ti-oi permite masina atunci sa te mai urci la volan. Ne miram de ce in fiecare an cresc daunele si despagubirile, din cauza vacilor ca asta, ar tb sa-i pune 10 000 rca-ul lui tacsu, data viitoare s-o tina priponita.

catalin
29 aprilie 2015
angajare imediata !!!!!!!!

Nu este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.667 secunde