Galerie foto. Accident rutier la Constanța. Victima, LOVITĂ DE TIR, CHIAR PE TRECEREA DE PIETONI

6315
4
Șoferul unui TIR care circula pe strada Mihai Viteazu din municipiul Constanța a dat peste o bătrână, chiar pe trecerea de pietoni.




 La fața locului s-a un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța care a acordat prim-ajutorul la fața locului. 




Potrivit medicilor, femeia în vârstă de aproximativ 70 de ani a suferit un traumatism de membru inferior și a fost transportată la spital. 




Un echipaj al Serviciului Rutier Constanța s-a deplasat la locul accidentului și efectuează cercetări pentru a stabili cauzele exacte în care s-a petrecut accidentul.




Ce spune Poliția Constanța despre accidentul rutier




"La data de 06.07.0217, ora 11.40, numitul Ș.C., în vârstă de 43 de ani, din Constanța, a condus un autovehicul cu semiremorca, pe strada Mihai Viteazu din Constanța, iar în dreptul marcajului pietonal de la magazinul Tomis, a condus un autovehicul cu semiremorca, pe strada Mihai Viteazu din Constanța, iar în dreptul marcajului pietonal de la magazinul Tomis, a surprins și accidentat ușor o femeie în vârstă de, 79 de ani, din Constanța.

În cauză a fost întocmit dosar penal."






Comentează știrea

d
6 iulie 2017
a

AUTOCAMIONUL TRECUSE DE TRECEREA DE PIETONI ȘI DOAMNA S-A ANGAJAT ÎN TRAVERSARE ȘI S-A LOVIT DE ROȚILE DE LA MIJLOCUL TIR ULUI. ...VINA APARȚINE ÎN TOTALITATE PIETONULUI. MAI MULT, DACĂ ȘOFERUL NU ERA ATENT SĂ OPREASCĂ, O PUTERNICA TRAVERSARE SUB ROȚILE MASINII.

Iulia
6 iulie 2017
Cum o cheama

Stie cieva cum o cheama pe batrana sau sa o descrie...va rog!!

Gogu
6 iulie 2017
Nerespectare indicator

Autotrenul mu avea voie sa circule pe acea strada, deoarece exista limita de tonaj. Masa maxima admisa este de 7,5 t.

Marius
6 iulie 2017
O

Gogule vezi ca se scot autorizatii de acces in oras pt autovehicule trafic greu ...cine crezi ca-ti aduce mancarea la supermarket ....

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1661 secunde