GALERIE FOTO / ACCIDENT RUTIER GRAV LA HÂRȘOVA! Un tânăr a DECEDAT

1983

Articole recomandate

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a murit în această dimineață, iar o adolescentă de 17 ani a fost rănită, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un autobuz oprit la o trecere pentru pietoni, accidentul producându-se pe DN 2A, în zona Hanul Morilor județul Constanța. Cele șase persoane aflate în mijlocul de transport în comun nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, un tânăr de 24 de ani din județul Vrancea conducea duminică dimineață un autoturism pe DN 2A dinspre Constanța către Hârșova. La un moment dat, în zona intersecției de la Hanul Morilor, șoferul a intrat cu mașina într-un autobuz care era oprit la o trecere pentru pietoni.

În urma accidentului, șoferul a murit, iar o fată de 17 ani aflată pe locul din dreapta-față a fost rănită ușor, fiind dusă la spitalul din Hârșova.

În autobuz, care făcea o cursă regulată de la Constanța la Brașov, se aflau cinci călători și șoferul, dar niciunul nu a fost rănit.

"În această dimineață a avut loc un accident rutier pe DN 2A, în zona intersecției de la Hanul Morii, un tânăr, de 24 de ani, din județul Vrancea, a condus un autoturism iar pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță, a intrat în coliziune cu un autobuz (transport persoane), oprit la trecerea pentru pietoni. În urma accidentului rutier, a decedat conducătorul auto, de 24 ani, prietena acestuia, de 17 ani, fiind rănită ușor. Autobuzul efectua curse regulate transport persoane, se aflau 6 călători în el, nevătămați." - susțin reprezentanții Poliției Rutiere.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Martie 2012
Stire din Eveniment : Accident rutier în zona Cireșica
Pagina a fost generata in 0.7108 secunde