GALERIE FOTO / ACCIDENT RUTIER GRAV LA CONSTANȚA! TREI PERSOANE, DECEDATE

145590

Articole de la același autor

UPDATE: În data de 24.12 in jurul orelor 10, un barbat de 62 de ani a condus un autoturism pe DN 2A, dinspre Harsova (Crucea) catre Constanta (Galbiori) iar la un moment dat, ajungand intr-o curba periculoasa la dreapta, conducatorul auto nu a adaptat viteza la conditiile de drum (carosabil umed), a pierdut controlul directiei si a patruns pe sensul opus de mers unde a intrat in coliziune cu o autoutilitara, condusa de un barbat de 45 de ani din sens opus. 


In urma accidentului a rezultat decesul la fata locului a conducatorului autoturismului si a celor doi pasageri, un barbat de 67 de ani si o femeie de 64 de ani, ne-au declarat reprezentații IPJ Constanța.



Un accident rutier grav s-a produs în această dimineață între localitățile Gălbiori și Crucea. Potrivit ISU Constanța, trei persoane au decedat în urma impactului.


La accident intervin pompierii Stației Hârșova cu o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, o autospeciala de Descarcerare de la Detașament Palas. A fost solicitat și elicopterul SMURD. În impact au fost cinci persoane implicate.


Accidentul s-ar fi petrecut pe fondul patrunderii pe contrasens


Încarcerați sunt 3, din care 2 bărbați și o femeie în același autoturism


Pe lângă cele 3 victime decedate, mai sunt 2 persoane care refuza transportul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6415 secunde