GALERIE FOTO / ACCIDENT RUTIER GRAV în zona Dacia

2568
2
În urmă cu puțin timp, în apropierea stației de autobuz din zona Dacia, o tânără în vârstă de 16 ani a fost lovită de un autoturism. Potrivit martorilor, fata a fost acroșată de oglinda unei mașini în momentul in care traversa bulevardul prin loc nepermis. Accidentul a avut loc pe sensul de mers către Tomis III. Potrivit medicilor SAJ Constanța, adolescenta a suferit un traumatism cranian. Ea se află în stare stabilă si este conștientă, fiind transportată la Spitalul Județean Constanța.

Comentează știrea

jj
1 noiembrie 2016
jj

10% adevar in stirea voastra. Masina a depasit autobuzul prin partea dreapta cand cobora fata din autobuz. Soferul autobuzului, fiind un ghertoi lenes, nu s-a sinchisit sa traga de volan aproape de bordura, asa cum prevede legea. La fel fac si maimutoii care conduc maxitaxi. politia doarme. somn usor

M.M
20 noiembrie 2016
Accident

Acea adolescenta a coborit din autobuzul2-43,care in loc sa opreasca in statie a oprit la 2,4metri de bordura nicidecum nu trecea strada prin loc nepermis.Cu ceea ce scriu unii in reportaje se ajunge ca cei vinovati sa conduca in continuare acel autobuz,acea masina care a lovit-o pe adolescenta!!!!!!Oare e normal????Politia chiar isi face treaba!!????

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1211 secunde