GALERIE FOTO. Accident cu un microbuz de călători, pe bd. Aurel Vlaicu. Nouă victime! / UPDATE

969
5

Articole de la același autor

UPDATE - Potrivit ultimelor informații, nouă persoane sunt rănite.


UPDATE - Impactul s-a produs între o autobetonieră și un microbuz de transport persoane. Se pare că accidentul s-a produs pe fondul nerespectării distanței în mers. Mai exact, autobetoniera a intrat în coliziune cu microbuzul, care circula în fața acesteia. 
Mai multe persoane acuză dureri de spate, de cap sau de coloană.

La fața locului au fost solicitați și pompierii de la ISU Dobrogea cu un echipaj de descarcerare. 


Un accident rutier s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona hotelului Austin. Din primele informații se pare că în eveniment au fost implicate două autoturisme, iar trei persoane au fost rănite. 

Comentează știrea

admirator
12 septembrie 2014
bine a mai ajuns orasul asta

saptamina si accidentul! Si cu foarte multi morti si raniti, nu asa... un ranit acolo... oare conducerea orasului nu are nici o vina? au transformat strazile orasului in piste de curse... sa se bucure vitezomanii. Acum culeg roadele!

Andrei
12 septembrie 2014
Microbuzul

Microbuzele= cosciuge pe roti. De ce? Stare tehnica proasta. Si sunt conduse de soferi indisciplinati, care opresc fara sa se asigure, opresc fara sa semnalizeze, incarca microbuzele cu mult peste capacitate...... Politia ce face? Aloooooo, aloooooo, politia.....

Sofer
12 septembrie 2014
PARANOIA

Are "dreptate" paranoicul admirator! Primarul si primaria sunt vinovati de producerea accidentului! Atunci cand erau gropi, se circula mai incet si nu erau atatea accidente!

Răspuns la: bine a mai ajuns orasul asta
Adăugat de : admirator, 12 septembrie 2014
saptamina si accidentul! Si cu foarte multi morti si raniti, nu asa... un ranit acolo... oare conducerea orasului nu are nici o vina? au transformat...
Accidentat
12 septembrie 2014
Sa plateasca cel vinovat!

Am fost in microbuz si stateam intre scanul din spate si usa ca era aglomerat. Foarte multi raniti, indisciplina in trafic din partea amandurora. Sper sa se faca dreapta.

constantean
12 septembrie 2014
Avem lege dar nu o aplicam

oare nu se poate face ordine pe strazile Constantei? Ce spaga se da pt.ca politia ,R.A.R si mai nou infiintata I.S.C.T.R. sa inchida ochii la toate neregulile acestor firme de transport.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6603 secunde