Video Galerie foto. A PATRA NOAPTE DE PROTESTE LA CONSTANȚA. Oamenii scandează: "DRAG NE-Ai fi în pușcărie"

6244
3
Cu mic, cu mare, constănțenii se pregătest pentru încă o noapte de proteste împotriva deciziilor luate de actuala guvernare. Oamenii cer din nou dreptate, scandând lozinci împotriva sistemului corupt care a revoltat întreaga țară. 


Ordonanțele de modificare a Codului Penal au avut puterea de a aduce în stradă atât de mulți oameni revoltați pe sistemul de guvernare, așa cum nici Revoluția nu a reușit. Dovadă sunt cei peste 10000 de protestatari prezenți pe străzile din Constanța, la această oră. Și lumea continuă să se alăture manifestanților.



UPDATE / Cine a spus că românul este inventiv nu a greșit deloc. Drept dovadă stă scandarea serii: "Drag ne-ai fi în pușcărie!". Alți protestari, alt fel de inspirați, și-au scris pe pancarte alte mesaje precum: "Dragnea, n-ai păr în mustață, cât putem sta noi în față". De asemenea, din mulțime se aude scandarea: "Buna seara, putorilor!"


UPDATE / În zona Cireșica s-a creat un grup de protestatari care se îndreaptă spre Trocadero, pentru a se alătura marelui grup de manifestanți. Așa cum spuneam, 10000 este doar un număr provizoriu. Lumea continuă să vină. 


UPDATE / Jandarmii aflați în misiune confirmă: A patra zi de proteste la Constanța a strâns laolaltă mai mulți manifestanți decât noaptea precedentă. 


UPDATE / Dacă serile trecute, mascații constănțeni au stat de pază în fața sediului PSD, în această seară tot ce se poate vedea este un puhoi de lume care protestează în preajma sediului social democraților.


UPDATE / Traficul a fost restricționat pe Bulevardul Tomis. Mașinile sunt dirijate de echipajele poliției rutiere spre Bulevardul Lăpușneanu


UPDATE / Record de protestatari în a patra noapte de manifestații, la Constanța. Pe rețelele de socializare circulă informația conform căreia 15000 de persoane au luat parte la evenimentele din această seară.


Comentează știrea

Mos Ion
3 februarie 2017
Foarte bine faceti tinerete....luptati , luptati , nu va lasati !

Luptati pentru drepturile voastre si a copiilor ! Si eu acum 27 de ani eram ca voi , tanar si plin de sperante care strigam pe strazi ''Jos Ceausescu '' ...au trecut anii si jigodiile astea mi-au infrant visele si sperantele , sper ca voi sa invingeti si sa duceti pana la capat idealurile pe care le-am avut noi tinerii de acum 27 de ani ...Va multumesc ! Dumnezeu sa fie alaturi de voi 1

Belu
4 februarie 2017
Primaria Constanta

Trebuie facuta curatenie si in CJC. E mare coruptia chiar aici.

Constantin
4 februarie 2017
curatenie pana la capat

Constata trebuie curatata de ciuma mazarista. Orasul a ajuns intr-o stare deplorabila... Haosul mizeria poluarea abuzurile de tot soiul ne distrug! Ce bine ca ne-am trezit! Orasul asta trebuie eliberat din ghearele mafiei! Constanta trebuie salvata! Tara trebuie eliberata de ticalosi! Doamne ajuta!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5237 secunde