Galerie foto. A MURIT MAX, CÂINELE EROU al Armatei Române

225
1

Articole recomandate

A murit Max, câinele-erou al Armatei Române. Diagnosticat cu o boală gravă, Max a fost luat în grijă de o iubitoare de animale, Sorina Hena, care a anunțat moartea lui pe pagina de socializare.

"Max s-a stins... demn, brav și încrezător în oameni până la sfârșit... Ieri seară, târziu, de fapt, ne-am luat rămas bun pentru totdeauna... (...) Pentru prima dată, simt grozăvia despărțirii definitive de dragul nostru Max, care, încet și discret își ia rămas bun de la noi", scrie Sorina Hanea pe pagina de Facebook.


Max a fost pentru toți militarii un partener de nădejde, care și-a riscat viața pentru cea a colegilor lui, în căldurile toride și praful afgan.


Astăzi, însă, camarazii câinelui-erou Max, militarii Grupului 2 EOD, i-au adus un ultim onor, pe o vreme rece și ploioasă, de parcă și cerul ar fi plâns pentru el...

"A fost partenerul meu de luptă și prietenul meu cel mai bun. Va rămâne mereu în sufletul meu. Rămas bun, prieten drag", plutonier major Valentin Roșioară.

Rămas bun, camarade!



Comentează știrea

Cosmin
11 septembrie 2015
Selectam dezvoltatori pentru piata globala.

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 11 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Spulberată  de pe trecerea de pietoni
Pagina a fost generata in 1.3325 secunde