Găinile unei bătrâne au demascat o crimă după două zile

425
Găinile unei bătrâne au demascat o crimă după două zile - criminalisticrima111101088400-1488268688.jpg

Articole recomandate

Crimă oribilă în județul Vaslui descoperită de vecini după ce autorul nu a luat în calcul un detaliu minor. După ce i-a tăiat gâtul bunicii, nepotul s-a purtat ca si cum nimic nu s-a întâmplat, dar a uitat să dea drumul găinilor dintr-un cotet si să le hrănească.  Polițiștii au descoperit o crimă după două zile de când aceasta a fost comisă, după ce un vecin al victimei a observat că nimeni nu a dat drumul găinilor închise într-un cotet.


Vecinul avea grijă de bătrână și îi mai făcea treburile de prin curte. Vineri dimineată a fost, ca de obicei, să își facă treburile în curtea bătrânei, dar a fost întâmpinat de către nepotul criminal. Acesta i-a spus bărbatului că bunica lui doarme și să plece acasă. Două zile mai târziu, vecinul a observat că nimeni nu a dat drumul găinilor din coteț și nici nu au fost
 hrănite. Vecinii au sunat la 112.

Politiștii veniți la casa bătrânei au descoperit crima si l-au încătusat pe tânărul de 22 de ani. În prezent, acesta se află internat în sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Vaslui, unde va fi supus unei expertize care să arate dacă avea sau nu discernământ în momentul producerii crimei. De asemenea, acesta a recunoscut senin că el si-a ucis bunica.

Se pare că, fără un motiv anume, criminalul, un tânăr de 22 de ani cunoscut cu afectiuni psihice, a pus mâna pe un cutit si i-a tăiat gâtul bătrânei de 76 de ani. Apoi si-a văzut linistit de treburi, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Crima a avut loc vineri dimineată dar abia duminică bărbatul care o ajuta pe femeie la treburile gospodăresti si-a făcut curaj si a sunat la politie, anuntând disparitia acesteia.

Nu o mai văzuse de vineri, dar nu s-a alarmat. Stia că are probleme cu picioarele si nu prea iesea din casă. Duminică a observat că găinile bătrânei erau închise în cotet fără ca cineva să le fi hrănit si asta i-a atras atentia. Împreună cu o vecină a sunat la 112 si, în scurt timp, un echipaj a sosit la fața locului si au descoperit cadavrul bătrânei zăcând într-o baltă de sânge. L-au încătusat pe tânărul vinovat si au chemat crminalistii. În scurt timp, la fata locului a ajuns o echipă de criminalisti, coordonati de un procuror, care au demarat o anchetă în acest caz. Principalul suspect, nepotul victimei, a fost internat în spital, unde va fi supus unei expertize psihiatrice, scrie Vremea Noua.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4243 secunde