FURA ȘI OMORA! Povestea halucinantă a unui tânăr condamnat la închisoare pe viață!

526
FURA ȘI OMORA! Povestea halucinantă a unui tânăr condamnat la închisoare pe viață! - c2g9ywq4yzzkodmwyty3ntnlnzayyza1-1521722134.jpg

Articole recomandate

Tribunalul Alba l-a condamnat, la închisoare pe viață, pe un tânăr originar din Botoșani care, în vara anului trecut, a pătruns în curtea și în casa unei familii din Alba Iulia, omorând o femeie de 80 de ani și rănindu-l grav pe fiul acesteia, cu o piatră de decor de grădină, scrie digi24.ro


Pedeapsa, aplicată pentru omor calificat, tentativă de omor calificat și tâlhărie calificată, este cea mai mare pe care instanța din Alba Iulia a dispus-o în ultimele două decenii, potrivit Agerpres.


Inculpatul este obligat, totodată, să plătească bărbatului, care a scăpat cu viață după ce s-a refugiat în baia locuinței, 250.000 de lei daune morale.

Decizia este cu drept de apel la instanța superioară în termen de zece zile de la comunicare.

În 14 iulie 2017, Mădălin - Miki Lupu, de 24 de ani, aflându-se pe raza municipiului Alba Iulia, în scopul de a sustrage bani și bunuri, a pătruns fără drept în curtea și în casa victimelor, în vârstă de 80 de ani, respectiv 53 de ani. El le-a aplicat acestora mai multe lovituri cu o piatră de decor de grădină, de dimensiuni mari, și cu picioarele, în zona capului și a pieptului. Gravele leziuni suferite au condus la decesul femeii și la internarea fiului acesteia.

El a sustras din casa locuinței acestora aproximativ 4.300 de lei, precum și obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte.

După comiterea crimei, bărbatul s-a dus în Botoșani, unde a ucis o femeie din Coțușca, după ce aceasta l-a surprins la furat în casa sa. El a fost prins după 12 ore, anchetatorii stabilind că el este și autorul crimei și al tentativei de omor din Alba Iulia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4386 secunde