Fura cărămizi, dar zidul s-a prăbușit peste el!

331
Fura cărămizi, dar zidul s-a prăbușit peste el! - elicoptersmurd-1354376688.jpg

Articole recomandate

Un tânăr de 19 ani din județul Dâmbovița a fost transportat în stare gravă la spital cu un elicopter SMURD, după ce o bucată din zidul unei foste școli speciale a căzut peste el, existând suspiciunea că victima fura cărămizi, transmite realitatea.net.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, subinspector Alexandra Niculae, bucata de zid care s-a prăbușit i-a prins picioarele bărbatului, la fața locului deplasându-se două echipaje de pompieri militari.


"La intervenție au fost și două ambulanțe de la SMURD și de la Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița, care au acordat îngrijiri medicale tânărului după ce a fost scos de sub dărâmături. Deocamdată nu se știe cum s-a produs incidentul și ce făcea bărbatul acolo. Se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care victima a ajuns la ruinele fostei școli speciale din satul Picior de Munte, comuna Dragodana. Pacientul, care are 19 ani și este domiciliat în Picior de Munte, a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul de Urgență Floreasca din București. El are fractură de femur drept și escoriații, este în stare gravă, dar conștient", a declarat subinspector Alexandra Niculae, citat de aceeași sursă.










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Drujbă sustrasă din saivan
Marţi, 27 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Jaf la drumul mare…  în cimitir
Marţi, 27 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Hoț prins cu focuri de armă
Pagina a fost generata in 1.2213 secunde