FRUSTRAREA UNUI POLIȚIST, DAR ȘI A UNEI ȚĂRI ÎNTREGI: "Sunt momentele în care simți că cineva își bate joc de munca ta". Poliția a prins șoferul fără permis care a ucis un pieton și a fugit. Procurorii i-au dat drumul

11334
2
FRUSTRAREA UNUI POLIȚIST, DAR ȘI A UNEI ȚĂRI ÎNTREGI:
Marian Godină, cel care a generat o adevărată campanie de prindere a șoferului fără permis care a produs un accident mortal apoi a fugit, scrie, pe pagina sa de Facebook, că procurorul l-a lăsat pe suspect să plece acasă "liber ca pasărea cerului", acestea fiind momentele în care "simți că cineva își bate joc de tine".


"Procurorul nu a propus arestarea preventivă a șoferului, astfel că acesta a plecat acasă liber ca pasărea cerului. Frustrant! Incredibil de frustrant pentru toți cei care au muncit la acest caz. Cam acestea sunt momentele în care simți că cineva își bate joc de munca ta", a scris Marian Godină pe Facebook.

Un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a decis, sâmbătă seară, cercetarea în stare de libertate, fără vreo măsură preventivă, a tânărului de 23 de ani care conducea fără permis și a produs un accident mortal după care a fugit. Tânărul, care și-a recunoscut faptele, a fost prins, vineri seară, cu ajutorul informațiilor primite pe Facebook, inclusiv după ce polițistul - scriitor Marian Godină a lansat un apel public pentru ca oamenii care pot da detalii să anunțe Poliția.

Decizia luată de procuror nu poate fi contestată.

Accidentul a avut loc miercuri dimineață, pe bulevardul Energeticienilor din Sectorul 2 al Capitalei. Victima, o femeie care, din primele cercetări, ar fi traversat neregulamentar, a murit la câteva ore după ce a fost internată în spital, arată Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arătau că, în accident, a fost implicat un autoturism marca Opel Vectra B argintiu, un model produs între 1995 și 1999. Filmările erau însă suficient de neclare din cauza luminii insuficiente și a distanței încât să nu se poată observa numărul de înmatriculare al autourismului implicat în accident.



Comentează știrea

satour
28 august 2016
andre

Bună ziua, am un anumit financiar. Face împrumuturi persoanelor private în dificultate financiară și în imposibilitatea de a rambursa suma împrumutată. Termenii mei de împrumut sunt simple și bine definite. Am un capital semnificativ, care poate acorda un credit pentru persoane fizice și termene vor fi stabilite în funcție de bugetul dvs. lunar. Dacă aveți proiecte sau dacă sunteți probleme financiare puteți să mă contactați prin e-mail cât mai repede posibil, cu cantitatea de timp și gata știind că rata mea a dobânzii este de 2% pentru .contact cererile de împrumut: satourandre @ gmail .com

Brandusa Antoniac
30 august 2016
Frustrarea unui polițist...

Decizia nu poate fi revocată dar procurorul respectiv POATE fi și TREBUIE să fie sancționat și eliberat din funcție. Este o incorectitudine și un abuz...

Pagina a fost generata in 0.6195 secunde