Fraudă de peste un milion de euro

725

Articole de la același autor

Doi administratori ai unei societăți comerciale din Constanța sunt cercetați pentru că, în perioada 2008 - 2010, ar fi achiziționat cereale de la 11 furnizori, nedeclarând operațiunile comerciale desfășurate. Astfel, ei au creat astfel un prejudiciu statului român de peste un milion de euro. Polițiștii au înaintat dosarul procurorilor, cu propunerea declinării sale la DNA Constanța, având în vedere prejudiciul cauzat.
Anchetatorii spun că Florin Daniel Ilie, de 36 de ani, și Anamaria Sulugiu, de 31 de ani, în perioada 2008 - 2010, în calitate de administratori, au achiziționat cereale de la 11 furnizori, iar tranzacțiile comerciale efectuate au fost formale, fără conținut economic real. Prin nedeclararea operațiunilor comerciale desfășurate, astfel cei doi s-au sustras de la plata obligațiilor fiscale față de bugetul general consolidat al statului.
Polițiștii de la Fraude spun că firma administrată de cei doi suspecți a cauzat un prejudiciu bugetului consolidat al statului în valoare de 9.953.953 lei con-stând în TVA, impozit pe profit, dobânzi și penalități aferente.
Cei doi sunt cercetați pentru evidențierea, în actele contabile sau în alte documente legale, a cheltuielilor care nu au la bază operațiuni reale ori evidențierea altor operațiuni fictive în scopul sustragerii de la obligațiile fiscale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3869 secunde