Fraudă cu "apă" din Turcia, descoperită în Portul Constanța / VIDEO

407
Fraudă cu
Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime au identificat în Portul Constanța un transport de băuturi alcoolice, suspect a face obiectul unei fraude fiscale.




Astfel, din datele obținute până în prezent polițiștii au stabilit că la începutul lunii decembrie au sosit în port, cu un vapor, patru containere conținând băuturi alcoolice de diferite sortimente și mărci, expediate din Turcia.

Cele peste 10.400 baxuri cu alcool au fost descărcate din containere în vederea transbordării în alte mijloace de transport, fiind depozitate temporar în magazia unui comisionar, în regim de zonă liberă.

Conform documentelor însoțitoare, marfa urma să fie încărcată în mai multe autocamioane și transportată către o firmă importatoare din Germania. Însă, în urma controlului efectuat asupra mărfii de către polițiști, împreună cu reprezentanți ai Direcției Județene de Accize și Operațiuni Vamale s-a constatat că niciuna dintre sticlele depozitate nu conține alcool, ci apă colorată în diverse nuanțe specifice produselor indicate pe etichete.

Din cele 14 sortimente de "alcool" s-au ridicat mostre în vederea analizării conținutului lor, în laborator.

Polițiștii vor continua cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor aspectelor legate de acest transport.     



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Decembrie 2012
Stire din Economie : "Portul Constanța nu se vinde!"
Pagina a fost generata in 0.3177 secunde