Frații interlopului Emi Pian, reținuți pentru tentativă de omor

245
Frații interlopului Emi Pian, reținuți pentru tentativă de omor - c2g9zdfjnji4ngq2yjuzmtq0mtrkzdnk-1597241834.jpg
Frații interlopului Emi Pian, Ciprian și Grațian, au fost reținuți miercuri de procurorii Parchetului Capitalei, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, informează Agerpres.


Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal săptămâna trecută într-un conflict izbucnit în timpul unei partide de barbut. La acel conflict au participat și cei doi frați ai interlopului.


Principalul suspect în cazul morții lui Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, se află în arest preventiv.


Avocata familiei lui Emi Pian a declarat miercuri că acesta nu era o persoană "agresivă" și nu a deranjat "absolut niciodată pe nimeni".


"Este puțin inegal tratamentul, având în vedere faptul că Emi a fost omorât. Emi nu era o persoană agresivă, nu era o persoană care să umble cu cuțite după el, nu a deranjat absolut niciodată pe nimeni. Vorbim ca și comportament în societate. (...) Ei au spus clar că nu se vor răzbuna. Cui folosește această răzbunare? Emi a murit, este în pământ, nu are cui să-i folosească lucrul ăsta", a susținut avocata. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6978 secunde