Frații Becali și Borcea acuzați de dare de mită. Judecătoarea, reținută

182
Frații Becali și Borcea acuzați de dare de mită. Judecătoarea, reținută - judecatoare-1448008014.jpg

Articole de la același autor

Procurorii DNA au reținut-o pe Geanina Terceanu, judecătoare în cadrul Tribunalului București, aceasta fiind acuzată că a luat șpagă în dosarul Transferurilor. 


Totodată, în același dosar procurorii îi cercetează pe Ioan și Victor Becali și Cristian Borcea pentru dare de mită.

Potrivit anchetatorilor, dosarul Transferurilor în care Becali, Borcea și alți inculpați au fost judecați pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune și de evaziune fiscală a ajuns la judecătoarea Terceanu în februarie 2009.


Pe data de 3 aprilie 2012, judecătoarea a dat soluția și i-a achitat pe suspecți pe motiv că fapta nu există.

"Din probele existente la dosarul cauzei a rezultat faptul că – pentru a pronunța această soluție de achitare – inculpata Terceanu Geanina a primit de la inculpații Becali Ioan, Becali Victor și de la suspectul Borcea Cristian în mai multe tranșe, suma totală de 220.000 de euro, începând cu luna aprilie 2009 și până în luna mai 2012.


Sumele de bani primite cu titlu de mită au fost remise magistratului de către cele trei persoane fie personal fie prin intermediar, în diferite locații din București și județule Ilfov și Ialomița.


În cursul anului 2009, o parte din banii primiți în modalitatea de mai sus au fost folosiți de inculpata Terceanu Geanina la achiziționarea unei locuințe", au precizat procurorii DNA. 


În noiembrie 2012, suspecții au fost condamnați la închisoare de magistrații Curții de Apel București, în urma recursului făcut de procurori.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Mai 2015
Stire din Eveniment : REȚINUT PENTRU DARE DE MITĂ
Miercuri, 10 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Cristi Borcea, transportat din nou la spital
Pagina a fost generata in 0.5087 secunde