Video FOTO-VIDEO / Pieton lovit pe trecere, pe bulevardul Mamaia. "Victima a sărit pe capotă"

2921
5

Articole de la același autor

Un tânăr a fost rănit în timp ce traversa trecerea de pietoni, pe bulevardul Mamaia, din municipiul Constanța. Potrivit primelor informații, șoferul aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan, din cauza neatenției, a accidentat ușor un pieton. 


Martorii spun că șoferul avea viteză, drept dovadă fiind urmele de frână lăsate, 10 metri înainte de trecere și câțiva metri pe trecere. "Pietonul a avut noroc pentru că a avut prezență de spirit și a sărit pe capotă. După impactul cu mașina, tânărul s-a ridicat singur, însă era puțin rănit, mai mult amețit. Eu cred că avea aproximativ 70 de km/h", spune Vlad N., martor al accidentului.   



Comentează știrea

Gigi
27 noiembrie 2017
Accident

Vina soferului este ca nu a redus viteza la limita evitării unui eveniment rutier dar este si vina pietonilor care sar pe trecerea de pietoni de zici ca sunt regii trecerilor. Si pietonii au obligatia sa se asigure inainte sa treacă pe trecere.

@Gigi
27 noiembrie 2017
Hai sictir !

cu comentariul tau

Răspuns la: Accident
Adăugat de : Gigi, 27 noiembrie 2017
Vina soferului este ca nu a redus viteza la limita evitării unui eveniment rutier dar este si vina pietonilor care sar pe trecerea de pietoni de...
Gogu
27 noiembrie 2017
Asta de sus ...cu sictirul !

Cred ca faci parte exact din categoria bovinelor sinucigase de pe trecere si ...nu numai !

Mari
27 noiembrie 2017
gigi si gogu

Ce va pasa voua de viata altora ? PIetonii nu au obligatia sa se asigure pe trecere de pietoni ! E viata lor , e problema lor , au prioritate si au tot dreptul sa treaca ! Soferii trebuie sa incetineasca si apoi sa opreasca daca trece cineva pe trecere Pt ce sunt regulile ? Sa le respectam de aia ,

y
28 noiembrie 2017
reguli

Mari, mai studiază un pic regulile de circulatie. Vei vedea ca si pietonii au obligatii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.734 secunde