Video FOTO ȘI VIDEO. ACCIDENT CU DOUĂ CISTERNE PLINE CU BENZINĂ. POMPIERII, ÎN ALERTĂ: SE SCURGE COMBUSTIBIL

1343
3
Două cisterne cu benzină s-au ciocnit în localitatea constănțeană Nicolae Bălcescu, în urma unui accident rutier. Două autospeciale de pompieri, de la Medgidia, și o ambulanță SMURD intervin la fața locului. În urma impactului nu s-au înregistrat victime, însă pompierii ISU "Dobrogea" asigură măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, întrucât din una din cisterne se scurge combustibil.



UPDATE - În acest moment pompierii lucrează împreună cu cei de la SAJ și Poliție pentru a disloca cele două cisterne. S-a perimetrizat zona pentru a se asigura măsurile specific în astfel de situații. Combustibilul continua să curgă din cisterna. Traficul în zonă este blocat, ambele benzi de circulație ale DN2A fiind ocupate de cele două TIR-uri.


Comentează știrea

adevar
24 mai 2016
adevar

Noi am platit tratament in republica Romania . Romani au facut experimente antiumane = terorism. Rugam fiecare republica care respecta lupta inpotriva terorismul sa sanctioneze Romania.

adevar
24 mai 2016
adevar

Noi am platit tratament in republica Romania Romani au facut experimente antiumane = terorism = politica romana de distrugere poporele vecine . Rugam fiecare republica care este impotriva terorismul roman sa sanctioneze Romania!

adevar
24 mai 2016
adevar

Rugam fiecare republica care este impotriva TERORISMUL sa sanctioneze republica Romania. Noi am platit tratament in Romania iar poporul roman a facut experimente antiumane = terorism = politica romana de distrugere poporele vecine .

Pagina a fost generata in 1.1482 secunde