FOTO. Ea este polițista care și-a ucis mama, bebelușul și apoi s-a sinucis

1379
FOTO. Ea este polițista care și-a ucis mama, bebelușul și apoi s-a sinucis - adelasot53815100-1532940361.jpg

Articole recomandate

Adela Maria Lăpădat, o polițistă de la Transporturi Feroviare Târgu-Jiu, a îngrozit, duminică seară, întreaga țară. Tânăra care locuia în timpul verii în comuna Bălești și-a împușcat mama și fiul de numai șase luni, apoi s-a sinucis, folosind arma soțului ei, și el agent la Mătăsari, scrie romaniatv.net



Constantin Lăpădat, polițist la postul de Poliție Mătăsari, se afla la cumpărături în momentul comiterii crimelor. El Omul legii a sunat imediat la 112.

"În jurul orei 19, un polițist din cadrul Postului de Poliție comunal Mătăsari a sesizat, prin apel 112, că soția sa, agent de poliție la TF Târgu-Jiu, încadrată în 2006, și-a împușcat mortal mama, în zona toracelui, după care s-a împușcat în cap, folosind pistolul din dotarea acestuia. Deplasându-se la fața locului, în comuna Bălești, sat Ceauru, județul Gorj, în interiorul locuinței, polițiștii au găsit și un minor, în vârstă de șase luni, care a fost transportat la spital, cu leziuni în zona capului. Polițista a fost găsită căzută, lângă ușa de la intrarea în locuință, cu pistolul lângă ea, iar mama acesteia într-o cameră, în pat. La acest moment, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii acestui eveniment. Precizăm că polițista a fost testată psihologic, ultima dată în luna mai a anului 2017, înainte de a intra în concediu maternal. Polițistul deținea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuința acestuia, la începutul acestui an", a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

O prietenă a Adelei a mărturisit că, aflată în maternitate, ar fi intrat în depresie post natală: "Își făcea mereu griji pentru copil, nu lăsa oamenii să se apropie de teamă să nu se îmbolnăvească micuțul, să nu ia microbi. Cred că era într-o depresie. Acum îmi dau seama că avea nevoie de ajutor".

Adela Maria Lăpădat era agent de poliție la Transporturi Feroviare Târgu Jiu, fiind încadrată în 2006. Polițista a fost testată psihologic ultima dată în luna mai a anului 2017, înainte de a intra în concediu maternal.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0997 secunde