Fostul premier Mihai Tudose a fost externat

114
Fostul premier Mihai Tudose a fost externat - mihaitudosepremier69459700-1554112761.jpg

Articole recomandate

Fostul premier Mihai Tudose, care a ajuns la spital săptămâna trecută după ce a suferit un infarct miocardic, a fost externat luni de la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare "Prof.Dr. C.C. Iliescu", potrivit România TV.


Starea fostului premier Mihai Tudose este una bună, anunță România TV.

Fostul prim-ministru a suferit marți un infact miocardic acut, fiindu-i montate două stenturi.

"Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!", a scris Tudose în aceeași seară pe Facebook.


Tot atunci, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare "CC Iliescu" București, Șerban Bubenek, declara că pacientul a fost supus unei proceduri de coronarografie și angioplastie cu două stenturi, cu un rezultat foarte bun.

"După o oră de la internare pacientul a fost transportat în unitatea de supraveghere. În prezent, ne declară că se simte bine și că va părăsi spitalul cât de curând posibil", a mai spus Șerban Bubenek.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4998 secunde