Fost primar, implicat într-un carambol. Autospeciala ISU chemată, implicată în alt accident

Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019, 11:09
341
Accident grav provocat de un important lider politic! Fostul primar al Buzaului a fost implicat într-un carambol soldat cu doi răniți. Victimele sunt un cunoscut bucătar din oraș și logodnica lui. Culmea, una dintre autospecialele ISU care se deplasa la locul incidentului a fost lovită în plin de un alt autoturism. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere.


Accidentul a avut loc pe un bulevard din Buzău. Fănică Bârlă, fostul primar interimar al orașului, a încurcat pedalele mașinii și a lovit din spate un autoturism staționat la semafor. În prima mașină se afla Chef Cristi Dobre "Ice", un cunoscut bucătar și logodnica lui.

Autospeciala de la ISU care venea la acest accident a fost și ea implicată într-un eveniment rutier. Pentru că se afla în misiune, mașina pentru descarcerare a pătruns pe culoarea roșie a semaforului, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Șoferița unui SUV, conform presei locale - soția unui fost lider PDL, nu a acordat prioritate și a intrat în plin cu echipajul de intervenție.


Din fericire nimeni nu a fost rănit. Mașina pompierilor a suferit însă daune serioase.Polițiștii au deschis anchete separate pentru cele două accidente rutiere, scrie romaniatv.netPagina a fost generata in 0.3737 secunde