FOST MILITAR ROMÂN, GĂSIT MORT ÎNTR-O BENZINĂRIE DIN FRANȚA

1205
FOST MILITAR ROMÂN, GĂSIT MORT ÎNTR-O BENZINĂRIE DIN FRANȚA - florinciuntereimilitarveteranmor-1526975298.jpg

Articole recomandate

Florin Ciunterei, un bărbat din Bistrița, a murit în Franța. Fost militar, apoi de meserie șofer de camion, a fost găsit mort într-o benzinărie, după ce a fost dat dispărut de rude. Vestea a căzut ca un trăznet asupra familiei pentru care omul plecase să muncească în străinătate, pentru un trai mai bine.


În urmă cu două zile, Florin, șofer profesionist, angajat la o firmă din România, a fost dat dispărut, după ce nu le-a mai răspuns rudelor și prietenilor la telefon.

Oamenii s-au speriat și au publicat mai multe mesaje pe grupurile de pe Facebook, conform observator.tv.


"Căutăm pe un prieten bun care de două zile nu răspunde la telefon. Familia e îngrijorată! Dacă vreun coleg vede mașina din fotografie în vreo parcare cu perdelele trase vă rog din suflet să încercați să vedeți ce se întâmplă și să ne anunțați !! Pe șofer îl cheamă Florin CF Ciunterei ! Auto Volvo albastru BN 05 FDR. E plecat pe ruta Barcelona (SP) către 33649 Bielefeld (DE). Ultimul contact cu familia a fost de undeva din Franța!!!Vă rog să distribuiți mai departe postarea! Sperăm că Bunul Dumnezeu să ne ajute să aflăm cât mai repede vești de la el!Mulțumesc anticipat!", se arată în postarea de pe Facebook.

Colegii au aflat duminică faptul că Florin Ciunterei a murit în Franța. Bărbatul a fost găsit fără suflare într-o benzinărie din apropiere de orașul Nancy. Cel mai probabil, bistrițeanul a suferit un stop cardiac. Împrejurările în care românul și-a pierdut viața urmează să fie stabilite de anchetatorii francezi.

În ianuarie, un șofer de TIR a fost găsit mort în parcarea unei pensiuni din județul Argeș. Șocant este faptul că abia după două ore, martorii și-au dat seama că mașina de marfă a bărbatului avea motorul pornit, iar șoferul de 55 de ani nu se mai zărea, scrie libertatea.ro








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.369 secunde