Forțele Navale Române: Marinarii militari, la Ziua Unirii Principatelor

176
Forțele Navale Române: Marinarii militari, la Ziua Unirii Principatelor - fortelenavale-1579700338.jpg

Articole de la același autor

Cu prilejul împlinirii a 161 de ani de la înfăptuirea Unirii Principatelor Române, în toate garnizoanele Forțelor Navale Române, marinarii militari vor participa vineri, 24 ianuarie, la ceremonii militare.

Conform programului, la Constanța, festivitățile vor începe la ora 11.00, în Piața Ovidiu; la Mangalia, la ora 10.55, la Complexul monumental din Piața Republicii; la Brăila, la ora 11.00, în Piața Independenței la Monumentul Domnitorului Alexandru Ioan Cuza; la Tulcea, la ora 10.00, în Piața Tricolorului și în localitatea Sarichioi (județul Tulcea), începând cu ora 11.00; la Babadag, la ora 09.30, la Monumentul Eroilor din Babadag.

Cu această ocazie, joi, 23 ianuarie, vor avea loc sesiuni de comunicări științifice, simpozioane și expoziții de carte la Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza", la Academia Navală "Mirea cel Bătrân" și la Cercul Militar din Tulcea.

De asemenea, reprezentanții Forțelor Navale vor participa, în București, la activitățile organizate de Ministerul Apărării Naționale, începând cu ora 9.30, la Monumentul Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, de pe Dealul Patriarhiei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3825 secunde