Forțele Navale încep manifestările pentru Ziua Marinei. Vor fi organizate ceremonii în șapte orașe din țară, până în 15 august

427
Forțele Navale încep manifestările pentru Ziua Marinei. Vor fi organizate ceremonii în șapte orașe din țară, până în 15 august - ziua-1533447123.jpg

Articole recomandate

Ziua Marinei Române va fi organizată, în acest an, în șapte orașe din țară, la evenimente urmând să participe mii de marinari militari, zeci de nave și aparate de zbor. Publicul va putea asista la exerciții navale, spectacole de muzică militară și va putea vedea nave, ambarcațiuni și echipamente militare. Seria manifestărilor începe, duminică, la Galați, cu un concert susținut pe faleza Dunării.


Statul Major al Forțelor Navale a anunțat că Ziua Marinei Române va fi marcată printr-o serie de evenimente la care vor participa mii de marinari militari, zeci de nave și aparate militare de zbor.


În premieră, anul acesta, manifestările încep în 5 august, la Galați, și vor continua la Constanța, Mangalia, Tulcea, Brăila, București și Cernavodă, până în 15 august, când este programat, la Constanța, cel mai mare spectacol naval din România.


Muzica Militară a Forțelor Navale deschide, duminică, seria manifestărilor, cu un concert susținut pe faleza Dunării din Galați, între orele 18.30-19.30.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8664 secunde