Forțele Navale, în pregătiri pentru Ziua Porților Deschise și Ziua Marinei Române

350
Forțele Navale, în pregătiri pentru Ziua Porților Deschise și Ziua Marinei Române - fortelenavale-1501687763.jpg
Forțele Navale Române invită turiștii și constănțenii să participe la unul dintre cele mai importante evenimente din viața marinarilor militari, Ziua Marinei Române. Cei care vor fi prezenți marți, pe faleza din fața Comandamentului Flotei, începând cu ora 09.00, îl vor putea vedea pe Zeul Neptun ce va veni de pe mare și va da binecuvântarea sa pentru începerea demonstrațiilor de forță.
 
Forțele Navale promit cel mai mare spectacol naval, ce se va încheia cu o paradă impresionantă. 3 zile mai devreme, în data de 12 august, începând cu ora 09.00, elicopterul Puma Naval, submarinul Delfinul, corvetele, navele purtătoare de rachete, dragoarele maritime, vedetele blindate fluviale, precum și alte nave militare și echipajele acestora își vor aștepta vizitatorii, în portul militar Constanța, cu prilejul organizării Zilei Porților Deschise de către Forțele Navale Române.


Publicul participant se va putea bucura de expoziții de tehnică, armament și echipamente militare, iar instituțille de învățământ militar de marină vor prezenta ofertele lor educaționale și beneficiile alegerii unei cariere de marinar militar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5666 secunde