Forțe noi la Gruparea de Jandarmi Mobilă "TOMIS" Constanța

180
Forțe noi la Gruparea de Jandarmi Mobilă

Articole de la același autor

Douăzeci și unu de subofițeri din promoția 2019 ai Școlilor de Subofițeri Jandarmi Drăgășani și Fălticeni, au fost încadrați la Gruparea de Jandarmi Mobilă "TOMIS" Constanța.

Ceremonia de numire în funcție a celor douăzeci și unu de jandarmi din promoția 2019 a avut loc luni, 02 decembrie a.c., la sediul Gruparii de Jandarmi Mobilă "TOMIS" Constanța.

Subofițerii au fost prezentați personalului unității, iar apoi au fost incluși într-un program de aprofundare a cunoștințelor teoretice și de perfecționare a deprinderilor practice referitoare la misiunile de asigurare și de menținere a ordinii publice în municipiul Constanța, dar și la modul de comunicare în relația cu cetățenii, pe timpul misiunilor.

După această scurtă perioadă de acomodare, aceștia vor fi repartizați la subunitățiile operative din care fac parte pentru a executa misiuni de asigurare și de menținere a ordinii publice în municipiul Constanța.

Comandantul unitatii, col. Constantin DIMA, i-a asigurat pe noii subofițeri de sprijinul său, i-a felicitat și le-a dorit succes în activitatea pe care o vor desfășura în cadrul unității.                

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019
Stire din Economie : Secretarele nu sunt concediate niciodată
Pagina a fost generata in 0.3117 secunde