Focuri de armă pentru prinderea unui puști care a furat o mașină și a distrus alte patru!

184
Focuri de armă pentru prinderea unui puști care a furat o mașină și a distrus alte patru! - focuriarmamasini1-1568751919.jpg

Articole de la același autor

Urmărire ca în filme, cu focuri de armă și mașini bușite, pe străzile Constanței! Protagoniști au fost un puști de 18 ani – o mai veche cunoștință a oamenilor legii, care le tot dă bătăi de cap din copilărie! – și polițiștii de la Secția 4. 


În noaptea de luni spre marți, 16 spre 17 septembrie, polițiștii de la Secția 4 se aflau în patrulare, pe străzile municipiului și trăgeau pe dreapta autoturismele, în cadrul unei acțiuni de rutină, pentru prevenirea accidentelor rutiere. În jurul orei 3,30, echipajul care se afla pe strada Eliberării a făcut semn unui șofer să oprească, dar acesta nu s-a conformat. Ba din contră, a călcat pedala de accelerație și a încercat să fugă. Imediat, polițiștii s-au urcat în mașină și au pornit în urmărirea lui, până pe strada Vulturului, în cartierul Inel II, unde șoferul fugar a acroșat patru autoturisme parcate, s-a dat jos și a fugit. 
Nu s-a oprit la somația oamenilor legii, motiv pentru care unul dintre polițiști a scos arma din dotare și a tras un foc de avertisment în plan vertical. Ulterior, polițiștii au reușit să-l rețină pe individ. "Menționăm faptul că în urma folosirii armamentului nu au fost provocate victime sau pagube materiale", au precizat reprezentanții IPJ Constanța. 


După prinderea fugarului, oamenilor legii nu le-a fost greu să-și dea seama de ce nu a vrut acesta să ajungă pe mâna polițiștilor. În primul rând, suspectul, un tânăr de 18 ani, din comuna Băneasa, dar aciuat prin municipiul Constanța, nu posedă permis de conducerea pentru nicio categorie de vehicule. Ba mai mult, autoturismul la volanul căruia era îl furase, în aceeași noapte, de pe strada Dezrobirii, din municipiul Constanța. În consecință, pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal pentru conducerea fără permis, furt în scop de folosință și distrugere. 


De menționat că tânărul nu se află la primele fărădelegi. Și în trecut a fost surprins și furând și la volanul unor autoturisme, deși nu avea permis, motiv pentru care a fost anchetat penal. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3586 secunde