X
X
Mai multe ştiri online:

Focuri de armă pentru prinderea contrabandiștilor de țigări

Ştire online publicată Miercuri, 16 Octombrie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiștii de frontieră au fost nevoiți să tragă mai focuri de armă pentru prinderea unor persoane implicate în contrabanda cu țigări, un ucrainean fiind reținut, informează un comunicat al ITPF Sighetu Marmației, remis, miercuri, AGERPRES.


Potrivit sursei citate, polițiștii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negrești Oaș au observat, pe direcția localității de frontieră Bixad, județul Satu Mare, un grup de persoane transportând în spate colete voluminoase spre interiorul țării.


"Colegii noștri au acționat pentru reținerea persoanelor, efectuând somațiile legale prin voce, dar acestea nu s-au supus, fapt pentru care au fost trase, conform prevederilor legale, trei focuri de avertisment în plan vertical. Polițiștii de frontieră au reușit să rețină, cu ajutorul câinelui de serviciu Rot, o persoană de sex masculin, în vârstă de 23 de ani. Celelalte persoane, profitând de terenul accidentat și împădurit, s-au înapoiat pe teritoriul statului vecin (Ucraina n. r.)", se menționează în comunicat.


Echipa de intervenție a descoperit, la aproximativ 1.500 metri de linia de frontieră, 18 colete voluminoase, cu țigări de contrabandă, care au fost transportate la sediul poliției de frontieră. În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 6.300 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, de diferite mărci, în valoare de 73.710 lei.


Cetățeanul ucrainean a fost reținut pentru 24 de ore de către organele de poliție judiciară, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat și contrabandă, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 16553 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2520 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1516 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1488 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1269 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4002 secunde