Focuri de armă, la Ovidiu. "Vedeta" cursei nebunești - o Dacie 1310

233

Articole de la același autor

Polițiștii din Ovidiu au făcut uz de armamentul din dotare pentru a prinde un bărbat care a gonit nebunește pe străzile orașului, deși nu avea permis de conducere.

Miercuri după-amiază, în jurul orei 15.00, un echipaj mixt, format dintr-un polițist de la Poliția Ovidiu și un polițist local, patrula prin localitate când a observat, pe o stradă lăturalnică, un autoturism la volanul căruia se afla un individ despre care existau indicii că nu deținea permis de conducere. Principalul indiciu era faptul că, în trecut, bărbatul a mai fost anchetat și condamnat exact pentru aceeași infracțiune. Drept pentru care, oamenii legii s-au îndreptat spre autoturismul respectiv, făcând bărbatului de la volan semnalele regulamentare pentru a trage pe dreapta. Acesta însă, în loc să oprească, a călcat pedala de accelerație. A urmat o cursă nebună pe străzile orașului, iar apoi prin câmp.

"Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune, de pe strada Portului din orașul Ovidiu, până pe DJ 228A, către satul Galeșu. După aproximativ un kilometru, conducătorul autoturismului a virat la stânga pe un drum de pământ, unde și-a continuat deplasarea cu viteză, iar apoi a intrat pe câmp, unde autoturismul s-a oprit, din cauza pământului umed", au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Șoferul, dar și amicul său de pe scaunul din dreapta au rupt-o la fugă, abandonând mașina. De menționat că protagonista întregii urmăriri a fost o bătrână Dacie 1310.

"Întrucât nu s-au conformat somațiilor legale, polițistul din cadrul Poliției orașului Ovidiu a tras două focuri de avertisment în plan vertical, cei doi oprindu-se. Aceștia au fost conduși la sediul Poliției orașului Ovidiu în vederea continuării cercetărilor", au mai arătat reprezentanții IPJ Constanța.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani, surprins la volan, este anchetat, astfel, din nou, pentru conducere fără permis.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4895 secunde