FLAGRANT pe Autostrada Soarelui. Transport de țigări de contrabandă, oprit înainte să ajungă pe litoral

292
FLAGRANT pe Autostrada Soarelui. Transport de țigări de contrabandă, oprit înainte să ajungă pe litoral - 26iulieflagrantautostrada-1595749189.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au descoperit și confiscat, în urma unor activități informativ-operative, peste 9.400 de pachete cu țigări de contrabandă, transportate de un cetățean român. Bărbatul a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.


Vineri, în urma activităților informativ-operative desfășurate, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Prevenirea și Combaterea Migrației Ilegale și Infracționalității Transfrontaliere au interceptat un transport de țigări de contrabandă plecat din județul Botoșani. La km 109 pe autostrada A2, sensul de mers către Constanța, a fost depistat și legitimat cetățeanul român N.D., în vârstă de 54 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța, despre care existau date că este implicat în activitățile de contrabandă, la volanul unui autoturism, înmatriculat în România. Cu ocazia efectuării controlului autovehiculului a fost descoperită cantitatea de 9.484 pachete cu țigări de contrabandă, diferite mărci. De asemenea, au fost ridicate două arme albe, suma de 5.000 lei, iar autovehiculul, în valoare de aproximativ 15.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă. În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5956 secunde