Fiul primarului, împușcat la vânătoare! Tânărul se pregătea să-și boteze fiica după sărbători

1127
Fiul primarului, împușcat la vânătoare! Tânărul se pregătea să-și boteze fiica după sărbători - 14184409116828030988069739790116-1514187265.jpg
Fiul unui primar din județul Dâmbovița a fost împușcat mortal în timpul unei partide de vânătoare. Un paznic a fost cel care a tras cu arma în tânăr, după ce l-a confundat cu un mistreț. Victor avea o fetiță și se pregătea ca după Sărbători să-i facă botezul, scrie romaniatv.net


Fiul primarului din Ludești, județul Dâmbovița, a fost împușcat mortal în Ajun de Crăciun la o partidă de vânătoare organizată în localitate, potrivit România TV. Cel care l-a împușcat este paznicul de vânătoare, care susține că l-a confundat cu un mistreț.

Tânărul de 31 de ani era împreună cu mai multe persoane la o vânătoare legală de mistreți. Paznicul de vânătoare l-a confundat pe tânăr cu misterțul și l-a împușcat mortal, în zona pieptului.

Victor Dincă avea o familie frumoasă, iar în urmă cu două luni, frumoasa lui soție îi dăruise o fetiță. Potrivit cancan.ro, cei doi tineri părinți programaseră botezul micuței pe 20 ianuarie, dar acum rudele lor se pregătesc să-l conducă pe ultimul drum.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6027 secunde