Fiul lui Jean-Claude Van Damme, condamnat la 18 luni de libertate sub supraveghere

428
Fiul lui Jean-Claude Van Damme, condamnat la 18 luni de libertate sub supraveghere - fiu-1538666008.jpg

Articole recomandate

Nicholas Van Varenberg, fiul de 22 de ani al actorului din filme de acțiune Jean-Claude Van Damme, a fost condamnat miercuri la 18 luni de libertate sub supraveghere, după ce s-a declarat vinovat de comportament violent, în urma unui incident cu colegul său de cameră în Arizona, relatează Agerpres.ro.


Judecătorul Warren Granville a emis sentința împotriva Nicholas Van Varenberg care se află astfel într-o perioadă de probă după incidentul petrecut în orașul Tempe, în urmă căruia a ajuns să-l sechestreze și să-l amenințe cu un cuțit pe colegul său de cameră.


Având în vedere că și-a recunoscut vinovăția și s-a declarat responsabil de comportament violent, alte acuzații precum cel de sechestrare, posesie de marihuana și droguri au fost ridicate, conform Tribunalului superior al comitatului Maricopa.


Fiul lui Van Damme a fost arestat în septembrie 2017 pentru acest incident, în care a sechestrat și a amenințat cu un cuțit persoana cu care împărțea locuința. Potrivit tribunalului, Van Varenberg a fost înregistrat de o cameră de supraveghere în timp ce lovea peretele unui ascensor într-un complex de locuințe, rănindu-se la mână.


Urmărind picăturile de sânge, agenții au ajuns de la ascensor până la apartamentul lui Van Varenberg și s-au oferit să-l ajute însă tânărul i-a refuzat. Ulterior, polițiștii s-au întors la apartament, după ce unii vecini au reclamat zgomote și certuri din interior. Când agenții au bătut la ușă, tânărul a amenințat că îl omoară cu un cuțit pe colegul său de apartament.


După ce a refuzat două ore să deschidă ușa, agenții au pătruns în locuință și l-au eliberat pe colegul său de cameră. Inițial, Van Varenberg s-a declarat nevinovat de acuzațiile de atac agravat și sechestrare de persoană.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7983 secunde