Fiul lui Andrei Pleșu, ridicat de mascați! Este suspect într-un dosar de trafic de droguri

194
Fiul lui Andrei Pleșu, ridicat de mascați! Este suspect într-un dosar de trafic de droguri - perchezitiidiicot-1554453641.jpg

Articole recomandate

Fiul filozofului Andrei Pleșu a fost ridicat, vineri dimineață, de polițiștii antidrog alături de alte 7 persoane. În urma unei acțiuni comune a oamenilor legii din Iași și București, au fost găsite 500 g canabis, ecstasy și ciuperci halucinogene.


Polițiștii antidrog din Iași și București au efectuat o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri de risc, în cadrul căreia s-au pus în executare 8 percheziții domiciliare, pe raza județului Iași și municipiul București. Până la această oră, au fost identificați mai multi suspecți.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate 500 de grame de cannabis, alte ustensile folosite la cultivare, cântare electronice, grindere pentru măruntit canabisul, pastille ecstasy, ciuperci halucinogene.

Fiul lui Andrei Plesu, Mihai Pleșu, este vizat în dosar. El e unul dintre cei 8 depistați, care au fost ridicați de mascați.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9333 secunde