Fiul fostului ministru al Culturii, Răzvan Theodorescu, a avut o moarte cumplită: Medic: Victima ar fi trăit dacă era vaccinat cu ser antiviperin

553
Fiul fostului ministru al Culturii, Răzvan Theodorescu, a avut o moarte cumplită: Medic: Victima ar fi trăit dacă era vaccinat cu ser antiviperin - rzvantheodorescu-1476201149.jpg

Articole recomandate

Ion Vladimir Theodorescu, fiul fostului ministru al Culturii, Răzvan Theodorescu, a fost găsit fără suflare în casa sa de vacanță din Corbeni, județul Argeș. Macabra descoperire a fost făcută de personalul angajat pentru întreținerea casei, martorii declarând că l-ar fi auzit pe Ion Vladimir plângându-se prietenilor săi că a fost mușcat de un șarpe veninos, dar refuză să meargă la spital.

Aceasta este și prima pistă în ancheta deschisă de polițiștii argeșeni.

Șefa Serviciului de Medicină Legală Argeș spune că Ion Vladimir Theodorescu, fiul fostului ministru al Culturii, Răzvan Theodorescu, ar fi trăit dacă ar fi cerut ajutorul medicilor și i s-ar fi administrat ser antiviperin, potrivit gândul.info.

"Moartea a fost violentă, cauzată de șocul toxic generat de posibila intoxicație cu venin provocată de mușcătura de șarpe, dar până nu vom avea toate examenele complementare, toate datele, nu ne putem pronunța cu certitudine. Fiind o persoană corpolentă, a difuzat în timp veninul in sistemul sangvin. Dacă ar fi primit serul antiviperin, da, ar fi supraviețuit", a declarat Mihaela Popescu, șefa Serviciului de medicină legală din Argeș, citează publicația locală, Universul argeșean.

Victima avea 43 de ani, locuia în București și era avocat de profesie. Bărbatul se întosese de la Sibiu, unde fusese împreună cu inspectorii APIA la un control la terenurile pe care le deține în județul vecin. Decesul său a fost descoperit luni seară, de femeia care avea grijă de casă în lipsa familiei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0694 secunde