FINAL TRAGIC PENTRU BĂIATUL DISPĂRUT DE PATRU ZILE: "Asta e o moarte învăluită în mister. Ne spuneau că nu e acolo"

2645
FINAL TRAGIC PENTRU BĂIATUL DISPĂRUT DE PATRU ZILE:

Articole recomandate

Povestea operațiunii de căutare a tânărului sighetean dispărut sâmbătă la Ocna Șugatag a luat sfârșit. Din păcate, vorbim despre un final nefericit. Adrian a fost găsit decedat.


Adolescentul în vârstă de 16 ani din Sighetu Marmației a fost de negăsit timp de patrui zile, în pofida amplelor operațiuni de căutare.

Miercuri seara, trupul său neînsuflețit a fost observat plutind pe luciul apei lacului din proximitatea Băilor Vechi.

În urma apelului prin 112, prin care a fost sesizată prezența unui cadavru în apă, echipaje de pompieri și polițiști de frontieră s-au deplasat la fața locului. Cu ajutorul unui aparat de termoviziune utilizat la graniță, cadavrul a fost reperat. Pompierii au acționat pentru scoaterea sa din apă și pentru a-l preda medicilor legiști.

Criminaliștii sosiți efectuează cercetări, pentru a afla ce s-a întâmplat: Adi a vrut să se răcorească, a alunecat, s-a aruncat sau a fost împins în apă, scrie infomm.ro.

"Pruncul meu nu avea dușmani, a fost de omenie," a spus tatăl băiatului după aflarea veștii. Sunt cuvintele unui tată îndurerat care, timp de 4 zile, și-a căutat fără încetare copilul.

Familia crede că băiatul a fost ucis și aruncat apoi în lac. "Suntem disperați. Că a fost omorât. Altceva nimic. Că e bătut", spune mătușa tânărului.

"Asta e o moarte învăluită în mister. A fost găsit unde a fost căutat de 4 zile. Au venit scafandrii, au venit cu barca cu scanner. Ce să mai înțelegem, când ne spune că 99% nu e acolo?!", a spus și nașa lui Adrian, citează romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4058 secunde