X
X
Mai multe ştiri online:

Final de an școlar în instituțiile militare de învățământ preuniversitar

Ştire online publicată Vineri, 12 Iunie 2020. Autor: Sorin MIHALACHE
În Colegiile Naționale Militare "Mihai Viteazul" din Alba Iulia, "Dimitrie Cantemir" din Breaza, "Ștefan cel Mare" din Câmpulung Moldovenesc, "Tudor Vladimirescu" din Craiova și "Alexandru Ioan Cuza" din Constanța au avut loc, ieri, în format restrâns, festivități școlare de absolvire a studiilor liceale militare, cu ocazia finalizării anului școlar 2019-2020, de elevii promoției "General Ioan Emanoil Florescu".

Organizarea și desfășurarea festivităților s-au realizat în conformitate cu prevederile actelor normative naționale și cele specifice privind aplicarea și respectarea măsurilor de prevenire și limitare a apariției infecției cu virusul SARS-CoV-2, informează Biroul de Presă al MApN.

Astfel, activitățile au avut loc în spații deschise, pe platourile unităților școlare militare, doar cu participarea absolvenților claselor a XII-a, a cadrelor didactice și a comandanților de subunități, cu luarea tuturor măsurilor specifice distanțării sociale, fără ceremonial militar și fără participarea părinților sau a invitaților.

Părinții elevilor au putut viziona în direct ceremoniile pe paginile de facebook ale unităților militare de învățământ. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.3268 secunde