Filtre în trafic pentru prinderea deținutului evadat de la Poarta Albă

Luni, 03 Iunie 2013
145
Polițiștii constănțeni organizează, la această oră, filtre în trafic în județul Constanța pentru găsirea tânărului de 28 de ani care a fugit, în această după-amiază, de la locul de muncă unde era repartizat. 

Alexandru Liviu Puenaru lucra la o clădire în construcție de pe Bulevardul I. C. Brătianu. Lipsa lui a fost observată la ora 13,00, de șeful punctului de lucru, când deținutul nu a răspuns la apel.

Bărbatul, în vârstă de 28 ani, cu domiciliul în localitatea Giurgiu, are constituție slabă, înălțimea de 175 cm., păr șaten închis și, la momentul părăsirii punctului de lucru, era îmbrăcat în pantaloni scurți, un tricou de culoare roșie inscripționat cu un desen cu flăcări, și pantofi tip sport.

Bărbatul a fost dat în urmărire la nivel național, și au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situații, respectiv verificarea tuturor autoturismelor și instituirea de filtre rutiere în posibilele direcții de deplasare a acestuia.

Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze 112.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2936 secunde