Fetiță găsită moartă la locul de joacă / Ce spun medicii legiști

1622
1
Fetiță găsită moartă la locul de joacă / Ce spun medicii legiști - ff-1500398185.jpg

Articole recomandate

Fetița în vârstă de șapte ani care în weekend a fost găsită moartă în incinta unui loc de joacă al unui restaurant din Ploiești era bolnavă, medicii legiști constatând, în urma necropsiei, că motivul decesului a fost o pneumopatie cu pleurezie.

Fetița găsită în stop cardio-respirator, sâmbătă seară, în incinta unui loc de joacă care aparține unui restaurant din Ploiești suferea de pneumonie. Medicii legiști au stabilit că fetița avea pneumopatie cu pleurezie, au declarat pentru News.ro surse medicale.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești au deschis un dosar penal și cercetează circumstanțele morții copilei.

Fetița a fost găsit moartă, lângă băncuță, în locul de joacă pus la dispoziția clienților de un restaurant din Ploiești, supraveghetorul fiind cel care a descoperit-o. Când au ajuns echipajele medicale la fața locului au constatat că aceasta era în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi resuscitată.



Comentează știrea

Popescu
18 iulie 2017
Indiferenta parintilor

Ce fel de parinti sunt aceea care nu-si dau seama ca fata lor este foarte bolnava La pneumonie si pleurezie tusesti pana vomiti si ai febra

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6331 secunde