Fetiță de șapte ani, dispărută de acasă de cinci zile. A plecat cu un cunoscut la cimitir

324
Fetiță de șapte ani, dispărută de acasă de cinci zile. A plecat cu un cunoscut la cimitir - y2vmmddmzdbmzgiyndmwmdhmmgq4odjj-1541497415.jpg

Articole recomandate

Alertă în Hunedoara, după dispariția unei fetițe de șapte ani. Copilul ar fi plecat din fața blocului în care locuiește în urmă cu cinci zile împreună cu un bărbat de 44 de ani, spre Cimitirul Central din Petroșani, pentru a primi, spun părinții, alimente de pomană.


"La data de 4 noiembrie a.c., în jurul orei 19.30, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Petroșani, despre faptul că fiica sa, Dorobanțu Delia Gabriel, în vârstă de 7 ani, ar fi plecat din fața blocului în care locuiește, la data de 1 noiembrie a.c.., împreună cu un bărbat de 44 de ani, spre Cimitirul Central, din municipiul Petroșani, pentru a primi alimente de pomană, cu ocazia "zilei morților". Până la momentul sesizării, fetița nu a mai revenit la domiciliu. Tatăl minorei a mai precizat că bărbatul cu care ar fi plecat fiica sa provine din rândul persoanelor fără adăpost, însă este un cunoscut al familiei", informeaqză Poliția Română.


Persoanele care dețin informații utile anchetei sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliție sau să apeleze numărul de urgență 112.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.41 secunde