Fetiță de 6 ani, lovită de mașină pe trecerea de pietoni

169
Fetiță de 6 ani, lovită de mașină pe trecerea de pietoni - gravaccidentsmurd1-1528298007.jpg

Articole recomandate

O fetiță de 6 ani a fost accidentată pe trecerea de pietoni, în localitatea buzoiană Cândești, ea fiind transportată de urgență la Spitalul Județean Buzău unde medicii îi fac investigații amănunțite. Accidentul a fost provocat de o șoferiță în vârstă de 39 de ani, căreia polițiștii i-au întocmit dosar penal. Fetița era și împreună cu sora ei, în vârstă de 10 ani, care nu a fost rănită, dar este în stare de șoc.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, agent șef adjunct Mihail Drăghiciu, citat de news.ro, accidentul s-a produs în localitatea Cândești, comuna Vernești. Fetița de 6 ani se angajase în traversarea drumului național 10, pe trecerea de pietoni, când a fost lovită în plin de un autoturism condus de o femeie de 39 de ani. În urma impactului, fetița a fost luată pe capotă și trântită pe șosea.

Ea a fost preluată de o salvare și dusă la Spitalul Județean Buzău unde medicii îi fac investigații. Din primele informații, minora este stabilă, având traumatisme la picioare.

Sora de 10 ani a fetiței se afla și ea pe trecerea de pietoni, însă nu a fost rănită. Ea este, însă, în stare de șoc.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele șoferiței care a provocat accidentuli. Accidentul s-a produs în apropierea școlii în care fetița este elevă, ea fiind în clasa pregătitoare, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3279 secunde