Fetița de 11 ani, dispărută de vineri, a fost găsită moartă. Un olandez maniac, principalul suspect

2130
Fetița de 11 ani, dispărută de vineri, a fost găsită moartă. Un olandez maniac, principalul suspect - 646x404-1569168225.jpg

Articole recomandate

Fetița de 11 ani care a dispărut de vineri după-amiază din localitatea dâmbovițeană Gura Șuții, în drum spre casă, a fost găsită duminică moartă pe un câmp.


Din primele informații, un olandez maniac este principalul suspect. Acesta ar fi plecat deja din România!

Polițiștii spun că fetița prezintă urme de violență pe corp și că au reținut un suspect. Persoanele care apar pe camerele de supraveghere din curtea școlii au fost audiate și a fost întocmit un dosar penal IN REM sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate. Corpul copilei a fost văzut dintr-un elicopter pe un câmp de pe raza comunei Produlești, la 30 de kilometri de Gura Șuții, de unde a dispărut. "Referitor la fetița de 11 ani, din Gura Șuții, vă comunicăm faptul că, din păcate, fetița a fost găsită decedată pe un câmp de pe raza comunei Produlești. Aceasta prezintă urme de violență. În acest moment polițiștii au un cerc de suspecți", a precizat IPJ Dâmbovița.

Polițiștii din Dâmbovița au căutat-o de vineri prin comuna Gura Șuții pe Adriana, fetița de 11 ani dispărută după ce a ieșit de la școală. Au fost folosiți în căutare câini de urmă, drone și un elicopter. Au acționat peste 200 de persoane: 100 de polițiști, 30 de pompieri, 30 de jandarmi și 100 de cetățeni.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.673 secunde